Meer resultaten voor op de zwarte lijst staan

op de zwarte lijst staan
EU past zwarte lijst belastingparadijzen aan.
Op de zwarte lijst, die in december 2017 voor het eerst werd opgesteld, staan alleen landen en gebieden buiten de Europese Unie. Het gaat om landen en regio's' waar de autoriteiten bijna geen vennootschapsbelasting heffen, niet transparant zijn en onwelwillend staan tegenover de strijd tegen belastingontwijking.
Zwarte lijst van wanbetalers Vlaanderen.be.
Als u als consument geschrapt wilt worden van de zwarte lijst van wanbetalers, dan hoeft u zelf geen stappen bij de Centrale te ondernemen. Na vereffening van uw schuld is de kredietgever namelijk wettelijk verplicht om de betaling binnen 8 dagen aan de Centrale voor kredieten aan particulieren te melden. Daarna blijft de wanbetaling wel nog 1 jaar geregistreerd. U kunt gratis een overzicht krijgen van de gegevens die op uw naam zijn geregistreerd naam van de kredietgever, nummer van de overeenkomst, geleend bedrag en toestand van de overeenkomst. ofwel via het internet opent in nieuw venster, met uw elektronische identiteitskaart eID met kaartlezer. ofwel door met de post een schriftelijke aanvraag te doen en daaraan een kopie van de voor en de achterkant van uw identiteitskaart aan toe te voegen. ofwel door u rechtstreeks te wenden tot een van de loketten van de Nationale Bank van België opent in nieuw venster. Telefonisch worden geen inlichtingen verstrekt. Als u vaststelt dat er foute informatie over u in het bestand van de Centrale voor Kredieten aan Particulieren staat, dan kunt u een rechtzetting aanvragen.
Melding Nationale Bank of Zwarte Lijst? Contacteer Hypotheekmakelaars!
Wie zijn wij? Melding Nationale Bank. Het kan iedereen gebeuren, maar de consequenties kunnen langdurig en zeer vervelend zijn; u staat op de zwarte lijst. U heeft een melding Nationale Bank omdat u de hypotheek of leningen niet op tijd heeft kunnen betalen. Hierdoor wil of mag een geldverstrekker u geen nieuwe lening aanbieden. Zelfs niet als die lening veel gunstiger voor u is tegen veel lagere maandlasten. U heeft een melding Nationale Bank, wat nu? Er zijn twee voorwaarden.: 1 U bent eigenaar van een woning of heeft iemand die eigenaar is ouders, familie, vrienden én wil meetekenen voor het voorstel. 2 De waarde van deze woning is een stuk hoger dan de schuld die daar tegenover staat. Voldoet u aan beide voorwaarden dan is de kans groot dat wij een voorstel kunnen doen, zodat uw melding van de Nationale Bank wordt geschrapt en uiteindelijk zelfs helemaal verdwijnt. Minstens zo belangrijk: uw lasten gaan omlaag of u krijgt een bedrag op uw rekening zodat u weer wat adem kunt halen. Als de mogelijkheid er is, doen wij u graag vrijblijvend een voorstel. Zeker en Vast! Hypotheekmakelaars blijft tot uw dienst! Ook tijdens deze turbulente Corona-periode blijft Hypotheekmakelaars operationeel.
Op de zwarte lijst van banken: in de financiële gevangenis NRC.
Op de zwarte lijst van banken: in de financiële gevangenis. Klantenscreening Duizenden Nederlanders zijn door banken op verdenking van fraude op een zwarte lijst geplaatst. Ze krijgen nergens een bankrekening of hypotheek. Zelfs niet als de rechter hen vrijspreekt. 18 oktober 2019. Leestijd 9 minuten. Illustratie Pepijn Barnard. In de zomer van 2012 wordt 1.530 euro op de bankrekening van een 19-jarige ING-klant gestort. Het geld wordt vrijwel meteen gepind. Bij ING vermoeden ze vals spel. Ze denken dat hun klant een money mule geldezel is, iemand die tegen betaling zijn rekening beschikbaar stelt aan criminelen om geld wit te wassen dat ze met oplichting verdienen. De bank treedt hard op.
Zwarte lijst vermelding, wij helpen uw leningen direct terug te betalen.
Lenen is een ernstige zaak en moet doordacht gebeuren want: Let op, geld lenen, kost ook geld! Een belangrijke voorwaarde om een tweede kans te krijgen is dat u eigenaar bent! Als u geen eigendom hebt, kunnen we u helaas zeker niet helpen. Wij zoeken ook geen mensen die van geen hout pijlen weten te maken, wij maken ook geen reclame om mensen met problemen aan te trekken, wij zetten u, die het hoofd niet kan bieden aan uw schuldenniet, aan tot het opnemen van krediet, wij benadrukken ook in geen geval dat het verkrijgen van een nieuw krediet gemakkelijk en snel kan gebeuren en wij willen u zeker niet aansporen tot het hergroeperen of tot een centralisatie van lopende kredieten. Wij werken uitsluitend in een vertrouwensrelatie tussen u ons en de kredietgever. Daarom zeggen we u meteen dat we enkel uw vraag als u op de zwarte lijst staat en eigendom hebt willen behandelen als u voldoet aan de volgende 9 voorwaarden.:
Zwarte lijsten: wat dan? Radio 2, de grootste familie.
De RSR-lijst gaat uit van Datassur, een soort dochteronderneming van Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen. Je belandt op die lijst als een verzekeraar een van jouw polissen opzegt door betalingsproblemen, herhaalde schadegevallen of verzekeringsfraude. Maar, net zoals bij de zwarte lijst van de bank, word je wel eerst verwittigd. Enkele vragen mét antwoord. Wat zijn de gevolgen als ik in de RSR-lijst geregistreerd wordt? De meeste mensen staan in de RSR-lijst omwille van betalingsproblemen en dan kan de verzekeringsmaatschappij erop staan dat er eerst geld in het laatje komt voordat een verzekering ingaat. Wanneer het gaat om herhaalde schadegevallen dan kan verzekeringsmaatschappij de premie in functie van de risicokans ook aanpassen.
Op de zwarte lijst! mijntipsenadvies.be.
Geen artikels gevonden. BANK 20.10.1994 Op de zwarte lijst! U vraagt aan uw bankier een krediet voor de financiering van een computer. U krijgt echter te horen dat u op de zwarte" lijst" staat. Hoe geraakt u op de lijst? Hoelang blijft u op de lijst staan?
Wat is de zwarte lijst van verzekeringen? Autoverzekering.nl.
Hoe lang sta je op de zwarte lijst van verzekeringen? Sta je eenmaal op de zwarte lijst, dan blijven je gegevens meestal vijf jaar staan. Na deze vijf jaar wordt je registratie automatisch verwijderd. Als je op de zwarte lijst staat in verband met een negatief aantal schade vrije jaren, dan kunnen je gegevens na 15 maanden al van de zwarte lijst worden verwijderd.

Contacteer ons