Resultaten voor hotel

hotel
Hotel vé: Hotel Vé: Hotel welness Vé Mercure Mechelen.
Vismarkt 14 B-2800 Mechelen. T 32 15 700 700. Whatsapp: 32 494 41 19 08. De dichtstbijzijnde ondergrondse parking Q-park Lamot bevindt zich tegenover het hotel in de Guldenstraat 18. Hotel Vé is lid van Mercure Hotels / Accor Group.
Luxe hotel vlakbij Louizalaan The Hotel in Brussel.
Welkom in The Hotel. Hoog boven de skyline van Brussel staat The Hotel Brussels gelegen aan de Waterloolaan de smaakvolle Brusselse winkelstraat de ideale plek om te winkelen in Brussel maar ook om te ontsnappen aan de drukte van de stad en uzelf wat rust te gunnen. Vaak geprezen om de perfecte service elegant ingerichte kamers en levendige atmosfeer nodigt The Hotel Brussels u uit om te genieten van het spectaculaire panorama vanuit het iconische gebouw zowel tijdens een business meeting als gedurende een welverdiende verwenbeurt in de spa.
Hotel Flandria Gent Hotel Kamers Ontbijt.
Het hotel heeft 23 kamers waarvan 17 kamers met private badkamer douche toilet. en 6 kamers met wastafel douche en toilet op de gang. Op alle kamers is televisie aanwezig en gratis toegang tot het wifi netwerk. Bij de receptie is ook een computer met internet-verbinding gratis beschikbaar. Meerdere kamers met badkamer beschikken over drie tot vier bedden wat mogelijkheden biedt voor groepen en families.
Carbon Hotel Different Hotels. Different Hotels.
Vanuit de garage heb je direct toegang tot het hotel. Het is ook mogelijk om te parkeren rondom het hotel betalend. Het hotel is bereikbaar per trein of bus. Het centraal station Genk ligt tegenover het hotel. Europalaan 38, 3600 Genk.
Van der Valk Hotel Restaurant Beveren.
Welkom bij Hotel Beveren. Wij zijn weer geopend. Het coronavirus is al enkele maanden volop in de actualiteit, ook Hotel Beveren volgt de maatregelen en procedures dagelijks op. Op 8 juni hebben we groen licht gekregen van de Nationale Veiligheidsraad.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor hotels Toerisme Vlaanderen.
De logiesadviseur zal automatisch ook het comfortniveau van jouw hotel inschatten. Een hotel dat voldoet aan de bijkomende openings en uitbatingsvoorwaarden heeft alvast 1 ster. Vlaanderen neemt de comfortnormen van de Hotelstars Union HSU over zodat het kwaliteitsniveau van jouw hotel vergelijkbaar is met dat in Brussel, Wallonië en andere Europese landen Nederland, Duitsland, Luxemburg.,
Hotel Wikipedia.
Zie Hotel doorverwijspagina voor andere betekenissen van Hotel. Grand Hotel Europa en Meran Hotel op Václavské námstí Wenceslausplein, Praag, 2015. Hotel Reineldis in Mureck, Stiermarken, Oostenrijk, 2003. Hotel Kämp in Helsinki, Finland. Hotel en casino MGM Grand met sfinx in Las Vegas, 2003.
Martin's' Grand Hotel Officiële website 4 hotel Waterloo, BelgiëMartins Hotels.
In Martins Grand Hotel vindt u een fitnessclub en het restaurant La Sucrerie om tijdens uw verblijf uw innerlijke en uiterlijke ik te verwennen. Martins Grand Hotel is ook de ideale uitvalsbasis om één van de mooiste regios van België te ontdekken: Waals-Brabant.

Contacteer ons