Zoeken naar de zwarte lijst

de zwarte lijst
VSW Krediet Vlaams Sociaal Woonkrediet.
Problemen in de relatie, echtscheiding, ziekte of ongevallen kunnen uw financiële toestand op korte tijd verslechteren waardoor je snel op de zwarte lijst terecht komt. Deurwaarders, opgezegde kredieten bij de bank, RSZ achterstand, BTW, achterstallige belastingen en allerhande schuldeisers. Het is dan noodzakelijk dat je je leven terug op orde brengt en dat je een tweede kans krijgt. VSW Krediet tracht te voorkomen dat de woning openbaar moet verkocht worden. Daarom trachten wij de schulden te herschikken zodat de gezinswoning kan behouden blijven. We trachten een regeling te bekomen bij schuldeisers en uw maandlast te verlichten, zodat u terug een menswaardig bestaan kan opbouwen. Des te sneller we aan het dossier kunnen beginnen, des te gemakkelijker vinden we een oplossing. Het hypothecair krediet met roerend doel heeft de lening op afbetaling met hypotheekinschrijving ondertussen voorgoed vervangen. Deze kredieten vallen niet langer meer onder de consumentenkredietwetgeving. Als makelaar krijgt u af en toe wel eens moeilijke vragen waar u niet altijd meteen een oplossing kan bieden. Zoals bijvoorbeeld een centralisatie van verschillende LOAs en/of kredietopeningen. U heeft klanten die geld wensen te lenen om een dure reis te maken of een volledig nieuw interieur te kopen?
FAQ nbb.be.
Sta ik op de zwarte lijst van wanbetalers? Het bestand van de Centrale voor kredieten aan particulieren. Waarom word ik geregistreerd? Op welk ogenblik word ik geregistreerd? Wie wordt bij de Centrale geregistreerd? Welke kredietovereenkomsten worden geregistreerd? Hoe lang blijf ik geregistreerd? Waartoe dienen de geregistreerde gegevens en wie kan ze raadplegen? Hoe kan ik de gegevens van de Centrale raadplegen? Hoeveel kost het om mijn gegevens bij de Centrale te raadplegen? Hoe kan ik de gegevens laten corrigeren als ik het er niet mee eens ben? Bij echtscheiding: wat gebeurt er met de op naam van de echtgenoten geregistreerde kredietovereenkomsten? Ik heb niet gebruikte kredietkaarten. Wat doe ik er mee? Ik ben als gefailleerde verschoonbaar" verklaard. Wat zijn de gevolgen daarvan voor de onder mijn naam geregistreerde kredieten? Ik ben het slachtoffer van een bedrieglijke handeling of van oplichterij waardoor ik bij de Centrale werd geregistreerd. Wat te doen? Het bestand van de niet-gereglementeerde registraties. Welke kredietovereenkomsten worden geregistreerd? Wanneer word ik geregistreerd?
Financiële waakhond geeft zwarte lijst vrij: pas op als een Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Financiële waakhond geeft zwarte lijst vrij: pas op als een van deze bedrijven je benadert met de belofte je geld te lenen. 02/10/2020 om 1500: door Thierry Goeman. Louche kredietverleners beloven klanten, die doorgaans al in diepe financiële nesten zitten, steeds vaker bedragen die gewone banken hen niet meer willen lenen.
De zwarte lijst Muziekweb.
Elk jaar stellen de luisteraars van de zender De Zwarte Lijst samen, een hitlijst met de beste muziek in deze stijlen. Deze 3-cd verzamelt 56 favorieten van de luisteraars, al staat de nummer-1 Otis Redding er niet op. Wel Marvin Gaye, Al Green, Norah Jones, en Erykah Badu.
Contacten toevoegen aan de zwarte lijst; Een contact aan de zwarte lijst toevoegen; Uitleg over het toevoegen van contacten aan de zwarte lijst HUAWEI Support België.
Contacten op de zwarte lijst bekijken: Open Telefoonbeheer, ga naar Geblokkeerd en tik vervolgens op Zwarte lijst om de zwarte lijst weer te geven. Een contact van de zwarte lijst verwijderen: Open Contacten, tik op het contact dat u van de zwarte lijst wilt verwijderen en ga vervolgens naar Verwijderen van zwarte lijst.
Uw zwarte lijst beheren.
Contacten die zijn toegevoegd aan de zwarte lijst kunnen dan geen contact meer met u opnemen. U kunt nummers toevoegen aan de zwarte lijst via de contacten op uw telefoon of handmatig. Als u een contact wilt deblokkeren, verwijdert u het van de zwarte lijst.
Zwarte lijst Lening simulatie.
U kunt online een krediet simulatie maken, het is echter van belang om de juiste wegen te bewandelen op het moment dat u een lening wilt afsluiten. U komt op de zwarte lijst op het moment dat u andere kredieten heeft lopen die u niet aflost of wanneer u in het verleden een betalingsachterstand heeft gehad. Door middel van de zwarte lijst probeert de Nationale Bank van België te voorkomen dat u te diep in de schulden belandt. Wat is de zwarte lijst? De zwarte lijst is een lijst van de Nationale Bank van België. Iedereen die een krediet afsluit komt in de systemen te staan, zodra u voor één of meerdere kredieten een achterstand oploopt van 3 maanden of meer kunt u als wanbetaler op de zwarte lijst komen te staan. Het is officieel de lijst met probleemkredieten. Kredietverstrekkers kunnen die lijst raadplegen op het moment dat u een aanvraag doet. Zodra u op de zwarte lijst wordt het een stuk lastiger om geld te lenen, bijvoorbeeld op basis van een kredietkaart, kopen op afbetaling of een hypothecair krediet voor uw woning. Geld lenen terwijl u op de zwarte lijst staat.
Kan je lenen voor een huis als je op de zwarte lijst staat?
Wij steunen u tijdens de coroncrisis, klik hier voor meer informatie. Wij zoeken de goedkoopste hypotheeklening voor u. Bel ons: 0496/82.50.88 Bel ons: 0496/82.50.88. Kan je lenen voor een huis als je op de zwarte lijst staat? Kan je lenen voor een huis als je op de zwarte lijst staat?

Contacteer ons